A1 ASUNNOT OY


Vuokraamme huolella suunniteltuja ja hyvin rakennettuja tyylikkäitä asuntoja, joiden jokainen yksityiskohta on tarkasti harkittu. Kunnianhimomme ja vahva ammattitaitomme takaavat A1-laadun ja tuloksen. Teemme asuntoja, joista voimme olla aidosti ylpeitä. 

 

VUOKRAKOTEJA

 

Meillä on vuokra-asuntoja Lahden keskustassa sekä Hollolassa. Voit seurata vapautuvien asuntojen tilannetta ja jättää asuntohakemuksen TÄÄLLÄ. Tiedustelut asiakaspalvelu@a1a.fi / 040 500 0588.

 

RAUHANKOTI, VUOKRAKOTEJA LAHDEN KESKUSTASSA


2018 valmistuneita moderneja vuokrakoteja osoitteessa Rauhankatu 2. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita. Asuntojen pohjakuvat ja lisätietoa sekä asuntohakemuksen löydät As Oy Lahden Rauhankodin omilta nettisivuilta www.rauhankoti.fi 


HÄMEENKOTI, KESKELLÄ KAUPUNGIN SYKETTÄ


Saneerattu kerrostalo Hämeenkadulla. Keväällä 2016 valmistunut 55 uutta vuokra-asuntoa ja kolme liiketilaa. Hämeenkoti on huolella suunniteltu ja taidolla rakennettu. Huoneistojen ilme on moderni, valoisa ja raikas. Paljon erilaisia tilaratkaisuja. Parempaa sijaintia et voi toivoa, kaikki palvelut lähellä ja matkakeskukseen vain 650m! Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita. Asuntojen pohjakuvat ja lisätietoa sekä asuntohakemuksen löydät Hämeenkodin omilta nettisivuilta www.hameenkoti.fi 


HOLLOLAN KOULUTIE, KOTEJA LUONNONHELMASSA


Hollolassa, Koulutiellä, isompia vuokrakoteja. Talossa on tehty saneerauksia, mm. ikkunat. Osa asunnoista on remontoitu, osa vielä odottaa päivitystä. 

 

NIINITIE 26 A, B C  NASTOLA


Lyhyt matka Rakokiven palveluihin ja alle 2 km junaseisakkeelle. Junamatka Lahteen kestää vain 10 minuuttia, Kouvolaan puoli tuntia ja Helsinkiin noin tunti.


VUOKRAAMME MYÖS KALUSTETTUJA ASUNTOJA KAIKKIIN KOHTEISIIMME, KYSY LISÄÄ, 040 500 0588.
A1 Asunnot TL Oy, Hämeenkatu 28, 15140, Lahti, Tel. +358 40 5000 588 | Mobiili